De kaaskoekjes bestaan uit zuiver eerlijke ingrediënten, wij gebruiken b.v. echte Goudse kaas die wij binnen ons bedrijf verwerken tot kaaskoekje. Zo worden er geen geur, kleur en smaakstoffen toegevoegd waardoor de zuivere kaassmaak gewaarborgd wordt. Ook bevatten de kaaskoekjes geen genetisch gemodificeerde grondstoffen.
Productie
De kaas wordt verwerkt en gemengd met een aantal grondstoffen waaronder zout, wat wij gebruiken voor de smaak en de houdbaarheid. Na het mengen wordt het kaasmengsel afgewogen en worden er bollen van gemaakt die minimaal 5 dagen moeten rijpen om een goede smaak te verkrijgen voordat het deeg er bijgevoegd wordt. Dit alles gaat in de koelcel en wordt de volgende dag gesneden en gebakken. Dit snijden is eigenlijk het enige dat machinaal gebeurt om de kaaskoekjes zo constant mogelijk te krijgen en vervolgens direct te bakken.
Inpakken
Het inpakken van de kaaskoekjes gebeurt handmatig waardoor wij elk koekje goed kunnen beoordelen.
Eetmomenten
Sommige mensen vinden de kaaskoekjes nog lekkerder als ze in een oven of magnetron verwarmd worden, ook bij een glas bier, een borrel of een glas wijn zijn de kaaskoekjes zeer smakelijk.
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie |
2496 KJ / 590 Kcal
|
Eiwit |
15 g
|
Koolhydraten |
42 g
|
Vet |
40 g
|
Zout |
1 g
|